De online academie is een product van Marijke Willems | bezield en betrokken werken in zorg en onderwijs. Bezoek hier haar website >>

Kom uit je hoofd!

Trainingen voor ambitieuze hoge-lat-leggers en professionele helpers die zichzelf zijn kwijtgeraakt

Kies een training

€ 39,-

Mind Your Head – 5 wandelaudiolessen

5 wandel-audiolessen om direct uit je hoofd en in het hier en nu te komen.

Lees verder...


Wil jij meer rust en ruimte in je hoofd en jouw eigen behoeften en verlangens voorop stellen?

We zijn een maatschappij van wandelende hoofden. We leven voornamelijk in ons hoofd, gedreven door onze eigen hoge lat en ons gejaagde leven. Ik inspireer en leer ambitieuze hoge-lat-leggers en professionele helpers om het contact met jezelf te herstellen en in het hier en nu te leven zodat je betere keuzes maakt.

Je bent goed zoals je bent en je eigen wijsheid en intuītie mogen jouw kompas zijn in het leven.

Ik spreek veel mensen die veel te lang doorgegaan zijn met naar hun eigen hoofd te luisteren. Die veel te weinig gevoeld hebben dat de grens allang was bereikt, dat de lat veel lager mocht liggen. Die niet meer naar hun eigen stem hebben geluisterd. Die moeite hebben om zichzelf voorop te zetten.
Als jij niet voor jezelf kunt zorgen kun je ook niet voor anderen zorgen. En als je in je hoofd zit dan creëer je een niet bestaande werkelijkheid. Dan leef je in je eigen als-dan sprookje of in de horrorfilm van je eigen doemscenario’s. Kom en zet jouw stappen naar het hier en nu. Naar jouw waardevolle werkelijke leven. Laat het in al haar volheid toe. 

Ik geloof dat we de wereld met elkaar veel mooier kunnen maken als we vanuit volledige verbinding met onszelf onze eigen wijsheid en intuïtie volgen in plaats van ons mee laten slepen door alles wat we ons in ons hoofd halen.

 

Dit zeggen anderen…

Ik heb tijdens het traject bij Marijke steeds het gevoel gehad dat we in elke fase samen hebben besloten wat en hoe ik het op dat moment nodig had. Zoals: vertrouwen, het luisterend oor, het wandelen, de ademhalingsoefeningen, de body scan, de gesprekken waarin de dingen naar voren kwamen waar ik dan aan kon werken, de opdrachten in het duidelijk zijn en mezelf uitspreken. Zo leerde ik stap voor stap steeds beter uit mijn hoofd te komen, voor mezelf te zorgen en mijn grenzen aan te geven.”

GRETHA
Coördinator teams psychiatrie

“Mijn leerdoelen waren het versterken van mijn zelfvertrouwen, verbeteren van mijn presentatievaardigheden, inzicht in eigen handelen en het ontwikkelen van leiderschap, het motiveren en ‘sturen’ van collega’s. Tijdens de coachgesprekken heb ik geleerd om me veel meer te focussen op de huidige werkzaamheden (en dus niet bezig zijn met allerlei mogelijke problemen in de toekomst). Daardoor heb ik veel meer rust in mijn hoofd en mijn dagelijkse werkzaamheden gekregen. Ook heb ik meer inzicht in hoe ik overkom op anderen (ik was hier veel te veel mee bezig). Nu ben ik hier veel minder mee bezig, zodat je meer ruimte/vrijheid hebt om ‘anders’ te handelen. Ik ben zeer tevreden. Ik heb eindelijk de rust en het zelfvertrouwen gevonden om ‘lastige’ klussen op te pakken.”

MICHAEL
Jurist

MARIJKE WILLEMS
Coach, trainer, onderwijskundige, opleidingsadviseur

06 518 068 83
info@marijkewillems.nl

Bezoekadres:
Place Vendome, Kamer 4.120
Dr. van Deenweg 162
8025 BM Zwolle

Postadres:
Molenweg 123,
8012 WD Zwolle

 

Gedragscode

KvK Zwolle 8225851
BTW nr. NL147830424B01
IBAN Bank: NL48KNAB0259973882

CRKBO_Docent

STIR_LOGO_roze_1

VOLG ME