De online academie is een product van Marijke Willems | bezield en betrokken werken in zorg en onderwijs. Bezoek hier haar website >>

Mind Your Head – 5 wandelaudiolessen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 39,-

Deze wandelaudio’s zijn speciaal voor jou als jij je altijd vanalles in je hoofd haalt en daar niet los van kan komen. Als je je opgejaagd voelt door alles wat er moet van jezelf. Als je alsmaar blijft piekeren over dingen, je je zorgen blijft maken over morgen. Als je je druk blijft maken in je hoofd om alles wat nog niet af is en wat nog moet.

Ben jij een ambitieuze hoge-lat-legger en zou je graag meer uit je hoofd en in het hier en nu willen leven? Jezelf accepteren zoals je bent? Gemakkelijker je overvolle hoofd kunnen stoppen? Direct je negatieve gedachten los kunnen laten?

Wat leer je?

In deze Mind your head wandelaudio’s leer je 5 krachtige lessen waardoor je sneller en vaker uit je hoofd kunt stappen.

  1. Je leert hoe je adem de aan en uitknop is voor je overvolle hoofd.
  2. Je leert hoe je lijf jouw ankerpunt is als het gaat om jouw behoeften en grenzen.
  3. Hoe vertragen je helpt om betere keuzes te maken in je dag.
  4. Je leert jezelf te accepteren precies zoals je bent ook al voldoe je niet aan je eigen hoge verwachtingen.
  5. Hoe dankbaarheid een enorm krachtig middel is om met moeilijke situaties om te gaan.

De kracht van herhalen

Hoe vaker je deze audio’s luistert terwijl je wandelt of iets anders doet hoe meer je je deze krachtige lessen eigen maakt. Zodat je elke dag met gemak in het hier en nu kunt zijn en direct meer rust, ruimte en plezier ervaart.

Als jij merkt dat je door de waan van de dag wordt opgeslokt, als je te weinig aan jezelf toekomt en teveel in je hoofd zit, dan zijn deze wandelaudio’s perfect voor jou. Elke keer neem jij met gemak een halfuur me-time door naar buiten te gaan met deze audio’s in je oren. Een half uur helemaal de tijd voor jezelf, je hoeft niks, je hebt alleen maar aandacht voor jezelf.

Wat krijg je?

Deze training bestaat uit vijf lessen en vijf ingesproken wandelingen. Deze kun je luisteren in SoundCloud of downloaden op je mobiel of ander digitaal apparaat.

Elke ingesproken wandeling duurt ongeveer 30 minuten. Elke wandeling bestaat uit een ander thema waarmee je bij jezelf kunt stilstaan. En elke wandeling bevat krachtige oefeningen die je helpen om direct uit je hoofd en in het hier en nu te komen.

Bij elke wandeling hoort ook een audioles van ongeveer 10 minuten. Hierin leer je over het thema van die wandeling en krijg je inzicht in de kracht en werkzaamheid ervan.

Aan het einde van elke wandeling stel ik je inzichtgevende en verdiepende vragen, waardoor je de opgedane inzichten eenvoudig kunt toepassen in je dagelijks leven.
Direct of na afloop van de wandeling kun je schrijven over jouw antwoord op deze vragen en over wat je tegen bent gekomen in de wandeling.

Meer dan 3 uur leer- en luisterplezier

Wil jij uit je hoofd komen, meer rust en ruimte creëren voor jezelf en echt even met jezelf zijn zonder allerlei stoorzenders en afleiders om je heen? Volg dan deze audiotraining van in totaal 200 minuten, meer dan drie uur aan krachtige lessen, inzichten, oefeningen en verdiepingsvragen.

MARIJKE WILLEMS
Coach, trainer, onderwijskundige, opleidingsadviseur

06 518 068 83
info@marijkewillems.nl

Bezoekadres:
Place Vendome, Kamer 4.120
Dr. van Deenweg 162
8025 BM Zwolle

Postadres:
Molenweg 123,
8012 WD Zwolle

 

Gedragscode

KvK Zwolle 8225851
BTW nr. NL147830424B01
IBAN Bank: NL48KNAB0259973882

CRKBO_Docent

STIR_LOGO_roze_1

VOLG ME