Skip to main content

Workshops Meer plezier minder stress

Nog vóór je vakantie meer rust in je hoofd en ruimte in je dag

de problemen die worden ervaren/ herken jij dit? bullets

In deze tijd merk ik dat veel mensen heel gestresst en moe rondlopen en deze problemen ervaren. Ik gun het je zo om met rust en een blij gemoed je vakantie in te gaan. Als je meer inzicht krijgt in wat jouw triggers zijn voor stressreacties dan kun je er meer grip op krijgen. Dan kun je anders met stresssituaties leren omgaan. 

Een klant van me zei vorige week nog: nu zie ik om me heen waar collega’s tegenaann lopen en dat ze zo druk zijn en zich druk maken. Dat deed ik vroeger ook altijd. Zo heerlijk ik ben helemaal niet aan het aftellen naar de vakantie toe. 

Hoe zullen jouw laatste weken eruit zien als je zo doorgaat? En hoe ga je met vakantie? Ben je de gezellige vader of moeder die je zo graag wil zijn? Of zit je de eerste week alleen maar je partner af te katten? Of je slaapt waar en wanneer je maar kan, ook heel gezellig voor je vrienden, partner of je kinderen. 

Hoe zou jij graag je laatste werkweek afsluiten? En met welk gevoel wil jij je vakantie starten? 

Met een gestresst gevoel? Met een strakke nek, rugklachten, knetterernde hoofdpijn en een humeur waar je u tegen zegt?

Of zou je in je laatste werkweek met een tevreden gevoel zaken afsluiten, je laatste mails verwerken, met je collega’s … 

‘s avonds nog een terrasje pakken, met vrienden … ontspannen naar de laatste wedstrijd of uitvoering van je kids …

 

Maak dan twee uurtjes van je tijd vrij om hiervoor te gaan, om te investeren in jouw ontspanning en jouw plezier. En in jouw lange termijn gezondheid. 

In een korte en krachtige workshop van 2 uur deel ik mijn kennis en ervaring met je hoe stress werkt, wat de stresscurve is . Jij ontdekt wat voor de jou de triggers zijn voor jouw stressgedrag. En je krijgt 3 praktische tools mee die je direct kunt toepassen om minder stress en spanning en meer rust en plezier te ervaren. 

Dus wil jij ook beter leren omgaan met voor jou stressvolle situaties? Je  relaxed voelen temidden van wat er allemaal nog moet? Juist in deze laatste werkweken ‘s avonds gewoon de tijd en ruimte nemen voor je sport, voor je koor of voor je andere hobby? 

 

 

 

 

testimonia plaatsen

Een leerkracht vertelt me twee weken na dit geef les zonder stress-gesprek:

Ik pas die oefening nu regelmatig toe en ik ren al niet meer zo snel door de gangen. En ook die spanning die altijd in mijn schouders zit is minder. Ik voel echt meer rust in mijn lijf. “

Praktische informatie:

  • De workshop is kort en krachtig.
  • We werken in een kleine groep zodat jouw persoonlijke situatie ook aan bod kan komen. 
  • De workshop bevat een mix van kennis over wat stress is, diepgang in hoe het werkt bij jou en praktische direct toepasbare tips en tools. 
  • Na de workshop weet jij wat bij jou de meeste stress veroorzaakt en waar directe mogelijkheden liggen om meer rust en ruimte in te bouwen in je dag. 


Data: 

Dinsdagavond 3 juli van 19:30 – 21:30 uur.

Vrijdagochtend 6 juli van 9:30 – 11:30 uur.

Maandagavond 9 juli van 19:30 – 21:30 uur.

Dinsdagavond 17 juli van 19:30 – 21:30 uur.

Kosten deelname:

€ 50,- excl. btw.
Inclusief begeleiding, hand-out, praktische tools voor thuis en op het werk, locatie, koffie, thee, water en versnapering. 

Locatie:

Bloemendalstraat 7, Zwolle (binnenstad)

 

Meld je aan

Wil je graag minder stress en meer werkplezier ervaren nog voordat je vakantie is begonnen? Meld je dan aan voor een van de data. 

Stuur me een mailtje en vermeld jouw voorkeur voor de datum van de workshop: info@marijkewillems.nl

Heb je nog vragen bel me gerust: 06 – 51806883

Ik hoop je binnenkort te spreken.

Op naar meer rust en plezier!